Watersport

Shop

Vreeken Water- en wintersport

Bij Vreeken Water- en wintersport kan je terecht voor watersportkleding voor zeilers, nautische accessoires en bootbenodigdheden.

watersport lessen

Waterskiclub Loosdrecht

Dat de Loosdrechtse Plassen en het snelvaren al vele decennia onafscheidelijk zijn, blijkt wel uit het feit dat de Waterskiclub…

Rondvaarten van Rederij Loosdrecht

0

Ontdek de Loosdrechte Plassen met een van de velen rondvaarten van Rederij Loosdrecht. Rederij Loosdrecht verzorgt vanaf 27 april tot en met 31 oktober rondvaarten over de Loosdrechtse Plassen en de Vecht. U vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren (Loosdrecht) en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

Jachthaven De Eerste Aanleg

0

Jachthaven De Eerste Aanleg verhuurt sinds vele jaren boten, waarmee u kunt genieten van de mooie Loosdrechtse Plassen en de Vecht. In de haven liggen een groot aantal sloepen roei-en motorboten, uitermate geschikt voor vissen en recreatief gebruik.

Bootverhuur

Jachthaven De Eerste Aanleg

Jachthaven De Eerste Aanleg verhuurt sinds vele jaren boten, waarmee u kunt genieten van de mooie Loosdrechtse Plassen en de…

Suppen, gewoon een keertje doen

0

Suppen is ontzettend leuk! Suppen of Stand Up Paddleboarden is de snelst groeiende watersport van het moment. En dat is niet zo vreemd. Suppen is laagdrempelig. Het is een energieke buitenactiviteit voor iedereen van elke leeftijd en van elk fitness niveau.