Restaurant Op Sypesteyn

0

Welkom op kasteel Sypesteyn in Loosdrecht, waar je optimaal kunt genieten in de Gewelfkelder en de Lage zaal van restaurant Op Sypesteyn of op het terras grenzend aan de historische kasteeltuin.

Heb je liever een privé-plekje voor een avond samen of met een kleine groep? In het Koetshuis en de Portierswoning wordt private dining verzorgd. Grotere groepen kunnen op een eigen eiland in de kasteeltuin terecht voor een compleet verzorgde barbecue of high tea. In het Koetshuis is ruimte voor vergaderingen en feesten. Voor grotere groepen zetten we een comfortabel ingerichte verwarmde tent op het terras.

We doen ons best om iedereen gastvrij te ontvangen bij restaurant ‘Op Sypesteyn’, zodat het een prettige plek is, waar je graag wilt zijn.

De horeca wordt door restaurant Op Sypesteyn verzorgd op verschillende locaties in het kasteel, het koetshuis, de portierswoning en buiten op het terras en op het picknickeiland in de kasteeltuin.

Als het museum van het kasteel is geopend, kunnen bezoekers en passanten terecht voor een kop koffie of thee met vers gebak, een hapje en drankje en een lunch.
Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant in de gewelfkamer en bij mooi weer ook het terras geopend voor een diner a la carte.

Voor groepen kan een barbecue, picknick of high tea verzorgd worden in de kasteeltuin.
En een bezoek aan de historische tuin van kasteel Sypesteyn kan worden uitgebreid met een goed gevulde picknickmand.

Tijdens de wintermaanden is het museum gesloten, maar restaurant Op Sypesteyn blijft open.

Barbecue-menu’s op het terras en op de picknickplaats in de kasteeltuin worden voor u naar wens samengesteld. U kunt zelf het vlees en de vis bakken op de barbecue of het door een kok van restaurant Op Sypesteyn laten verzorgen.

High teas kunt u bestellen vanaf twee personen en wordt geheel naar uw wensen samengesteld. Afhankelijk van de groepsgrootte en persoonlijke wensen worden high teas verzorgd in het koetshuis, de portierswoning, op het terras van het kasteel of op een picknickplaats in de kasteeltuin.

 • Restaurant Op Sypesteyn
  Hans en Annette Hoogerwerf
  Nieuw Loosdrechtsedijk 150
  1231 LC Loosdrecht

  Tel.: 035 62 28 880

  Stuur text

  website

Share.

Comments are closed.