Marina Lounge

0

Op zondag 17 juni 2018 opent Fletcher Hotel-Restaurant Loosdrecht-Amsterdam officieel de deuren van haar nieuwe restaurant: Marina Lounge. Tijdens deze heugelijke dag kunt u tussen 12.00 uur en 16.00 uur een kijkje komen nemen in het luxe restaurant. Voor onze kleinste gasten is er de hele dag vertier.

CULINAIRE HOTSPOT AAN DE LOOSDRECHTSE PLASSEN
EERLIJK, PUUR EN REGIONAAL

Marina Lounge is gelegen aan de Loosdrechtse Plassen en biedt een prachtig uitzicht. Op het aangrenzende terras is het tevens goed vertoeven.
– Ontvangst met een glas Fletcher’s Bubbels
– Rondleiding door het hotel
– Maak kennis met het prachtige restaurant Marina Lounge
– Kinderentertainment met o.a. schminken

Klinkt loungen u als muziek in de oren? Dan is Marina Lounge echt iets voor u! In het restaurant kunt u stijlvol en in luxe genieten van heerlijke, unieke gerechten. Het eigentijdse en sfeervolle interieur zijn de perfecte combinatie voor een intieme ambiance. Elk seizoen geniet u van seizoensgebonden producten uit de streek. Alle gerechten worden in onze keuken bereid waarbij passie en vakmanschap de sleutelwoorden zijn. Voor een perfecte smaakbeleving adviseren wij u graag over bijpassende wijnen. Proef de Marina Lounge huiswijn welke een blend is van de Chardonnay en de Semillion druif. De wijn past uitstekend bij het Marina Lounge concept en past geweldig bij de sfeer en de heerlijke visgerechten welke worden bereid.
Vanuit Marina Lounge heeft u een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse plassen. Op zonnige dagen is het tevens heerlijk vertoeven op het terras van het restaurant. Kom vooral ook langs voor een uitgebreid ontbijtbuffet, kopje koffie met gebak of een lekkere borrel. Bovendien serveren wij elke dag een smaakvolle lunch en heerlijk diner. Bij Marina Lounge geniet u in alle luxe!

 • Marina Lounge Loosdrecht
  Oud-Loosdrechtsedijk 253
  1231 LZ Loosdrecht

  Tel.: 035 58 24 904

  email

  website

 • Lunch: 12:00 – 17:30 uur
  Diner: 17:30 – 21:00 uur
Share.

Comments are closed.